Premiile ForeverFolk 2021

Premiile ForeverFolk 2021

Later edit: chiar dacă nu se actualizează voturile, ele sunt contorizate și va trebui să plătesc 25 de euro la final pentru a vedea rezultatele. Sigur, aș putea plăti chiar acum, dar am zis să fie surpriză pentru toată lumea.

Premiile ForeverFolk 2021 reprezintă acel moment din an pe care toți folkiștii îl așteaptă: unii se întreabă Eu de ce nu, alții ca să îl înjure pe Matache că iar se crede zmeul folkului, câțiva să își capaciteze fanii să îi voteze. După cum mă știți, eu îmi văd de treabă și îmi urmez planul, așa că bine ați venit la Grammy-urile Folkului Românesc, cum îmi place mie să mă alint. Premiile ForeverFolk 2021 încearcă să îi aplaude, metaforic, pe cei care au încercat în 2021 să fie un pic mai buni.

Am și pierdut șirul de când facem aceste premii, cred că din 2009 sau 2010, aș putea să caut în arhivă, dar recunosc că sunt leneș. Ce se câștigă? Expunere, eventual vreo diplomă, dacă nu sunt prea leneș. Anul acesta se votează patru din cele cinci categorii pe care le premiem: Cel mai bun album, Cea mai bună piesă, Cel mai bun tânăr artist, Evenimentul folk al anului. Pentru cea de a 5-a categorie – Cel mai bun artist, premiul îl decid eu (l-am decis deja).

Sigur, puteau fi și alți nominalizați din cele 15 albume, dar unul era al meu, vreo două nu au timbre, unele sunt defectuos făcute, pe unele nu le-am primit nici măcar digital. Semn că unii nu și le doresc prea tare. Nominalizările au fost dezbătute pe pagina noastră de facebook, am ținut cont și de propunerile cititorilor în proporție semnificativă, acolo unde argumentele au fost pertinente. Am ținut cont și de părerea mea, una avizată, chiar dacă un domn cu pretenții de PR crede altfel. V-am spus, sunt liniștit și îmi văd de drum, abia aștept să facă altcineva mai bine și să mă nominalizeze și pe mine.

Ca și la ediția precedentă, partener al Premiilor ForeverFolk 2021 este Jameson. Se votează până vineri, 11 februarie 2022, ora 17:00. Se poate vota o singură dată. Să votați cu spor și în cunoștință de cauză!

Credit foto: Quốc Bảo from Pexels

Post Author: Marius Matache

7 thoughts on “Premiile ForeverFolk 2021

  Emilia Olteanu

  (7 February 2022 - 20:39)

  Succes tuturor!

  Ana Floroiu

  (7 February 2022 - 21:19)

  Am votat și-ți mulțumesc, Marius Matache, pentru faptul că ești controversat!🤗☺

  Irina

  (7 February 2022 - 22:51)

  Succes

  Marius Matache

  (8 February 2022 - 11:48)

  @Ana Floroiu Pai daca nu eu, atunci cine :))

  Ionescu

  (11 February 2022 - 09:55)

  Felicitări și succes

  Danut Beganu

  (11 February 2022 - 12:13)

  Succes Dan Manciulea

  […] Fără dubii, aveți dreptate! Îmi stă bine rabin, nu? Aveți dreptate! Realitate este că de la aceste nominalizări s-a pornit votul. Așa am simțit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.