Folk pentru Biodiversitate

Pe 5 aprilie, la Sala Gloria din București, se dă startul campaniei Folk pentru Biodiversitate, o serie de evenimente de strângere de fonduri în beneficiul Centrului pentru reabilitarea faunei sălbatice ACDB de la Petrești (jud. Vrancea). Marius Matache și Teddy Tudoroiu, alături de invitații lor, Berti Barbera și Matei Vasilescu, vă invită la un spectacol de folk intitulat Comedii și convenții muzicale. Practic, zâmbetele, răsfățul și alte fandoseli sunt din partea casei, e necesar doar să mergeți să le ridicați de la locul faptei. Se anunță primăvară, deci gata cu Ninsorium-ul lui Make, Teddy a zis că dă o cafea cu cântec, ce mai, se anunță o seară agreabilă.

Spectatorii vor putea contribui la activitățile de reabilitare a animalelor rănite atât prin achiziția de bilete la spectacol, cât și prin donațiile ce vor putea fi făcute la fața locului. De asemenea, vor putea dona online prin intermediul platformei PAGO sau prin completarea formularului 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către ACDB. Toate modalitățile de susținere sunt descrise pe pagina ACDB.

În România milioane de animale sălbatice sunt rănite și chiar ucise din pricina impactului activităților omenești. Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice al ACDB, este unul dintre cele mai eficiente locuri autorizate din Romania în care se poate salva un animal sălbatic. Menținerea funcțională a centrului, depinde de efortul comun al susținătorilor noștri.

George Bouroș, responsabil conservare ACDB

Biletele pentru spectacolul Comedii și convenții muzicale de pe 5 aprilie de la Sala Gloria pot fi achiziționate pe platforma IaBilet.ro. Campania Folk pentru Biodiversitate va include mai multe concerte susținute de Marius Matache și invitații săi în diferite orașe din țară în perioada aprilie – iunie 2023. Vom anunța și noi aici sau pe pagina de facebook și următoarele evenimente.

Folk pentru Biodiversitate

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.