Matache20 la Sala Radio Cluj

Pe 23 aprilie 2024, turneul aniversar #Matache20 al artistului Marius Matache ajunge la Cluj-Napoca, spectacolul urmând să aibă loc în Sala Radio Cluj. Spectacolul va include piese de pe cele patru albume deja lansate, dar și de pe cele două albume la care artistul lucrează în acest moment.

Este o premieră pentru mine să cânt într-o sală de spectacole în Cluj-Napoca și aș vrea să mulțumesc Radio România Cluj pentru acordul a participa în calitate de coproducător al spectacolului și pentru oportunitatea de a cânta în această sală superbă, mai ales că vorbim de un eveniment important pentru mine, care trebuia marcat cum se cuvine. Nu puteam ocoli Clujul cu turneul Matache20, este unul din orașele în care încerc să ajung anual în drumurile mele prin țară. Marius Matache despre spectacolul de la Cluj

Marius Matache nu va fi singur, invitatul său pentru spectacolul Matache20 de la Cluj va fi muzicianul clujean Mishu Călian, de care îl leagă o veche prietenie. Spectacolul începe la ora 19.30, intrarea este liberă.

Despre turneul Matache20

Sala Radio Cluj Matache20 Marius MatachePe 8 aprilie 2004, Marius Matache susținea, în formula Imperfect alături de Mădălin Giambașu, primul său concert oficial în clubul Big Mamou din București. De atunci, a lansat 4 albume de autor (HOINAR prin Piața Matache – 2013, Alchimie – 2016, Ninsorium – 2020, Experimental – 2021) și a susținut sute de concerte în țară și străinătate. A compus, alături de Vlad Dulea și Eugen Popovici, imnul naționalei de rugby a României și a participat la mai multe albume colective și proiecte de promovare a muzicii folk.

Vorbind despre Matache20, artistul s-a referit la turneu ca la o ocazie de a fi alături de fanii săi și de a sărbători cei 20 de ani de carieră, cărora le datorează reușitele sale. A dorit de asemenea să mulțumească textierilor cu care a colaborat până în prezent – Loredana Tudor Tomescu, Sorin Poclitaru, Laurențiu Ghiță.

Turneul a inclus până acum spectacole la Lehliu, Iași și București, urmând a fi prezent și la Turda, pe 22 aprilie, în Sala Multifuncțională din Parcul Central al Municipiului Turda.

Sponsor principal: Domeniile Sâmburești
Co-producător: Radio România Cluj
Sponsori: GPeC, Lensa, Aqua Carpatica, Kooperativa 2.0.

Post Author: Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.