Rampa de lansare nr. 3

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti a initiat cu ceva vreme in urma proiectul Rampa de lansare, proiect ce isi propune reinvierea unei traditii atât de familiare CCSB, aceea de a ne aduce aproape muzica şi poezia, dar si tinerii cu preocuparile lor specifice, artisti care sustin ideea de cenaclu studentesc.

Pe termen lung, proiectul are un obiectiv ambitios, acela de a pune bazele unui nou cenaclu studentesc care sa se dezvolte pe modelul cenaclului “Trei ceasuri bune” – exemplu de succes cu ani in urma, in care activau tineri artisti ca Dragos Boeru, Stefan Tivodar, Mircea Ungureanu si multi altii.

Editia de fata, a treia, are doi invitati de marca din lumea muzicii folk: Ovidiu Mihailescu si Ion Marinescu Turla&Band. In plus, va avea loc vernisajul expozitiei  personale de fotografie Doria Dragusin, Viata monahala. Sectiunea poezie va fi asigurata de George Stanca si Ovidiu Mihailescu, iar Crista Bilciu cu Poema desnuda, Premiul Uniunii Scriitorilor pe anul 2011 pentru autori sub 35 de ani in volum este invitata la rubrica prezentare de carte.

Programul muzical sustinut de tineri artisti, elevi si  studenti include: Andra Muresan – muzica folk si cover-uri, Mircea Lungu – muzica instrumentala ambientala si grupul folk Rapsotree.

Evenimentul are loc marti, 5 aprilie 2011, va incepe la ora 19:00 si se va desfasura in Old School Club (et. 2, vis-a-vis de sala mare). Intrarea este libera.

Ion Marinescu Turla – Portret cu cirese la urechi

Post Author: Marius Matache

7 thoughts on “Rampa de lansare nr. 3

  uri

  (4 April 2011 - 10:21)

  Pe data de 04.04.2011 sau pe 05.04.2011?
  Eu îl ştiam pe data de 05.04.2011.

  uri

  (4 April 2011 - 10:22)

  Vorbesc de “Rampa de lansare nr. 3”

  Marius

  (4 April 2011 - 11:24)

  @uri – 5 aprilie – data de sus e data publicarii articolului.

  Concertele saptamanii | ForeverFolk

  (4 April 2011 - 17:42)

  […] Ovidiu Mihailescu, Ion Marinescu Turla&Band, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Rampa de lansare […]

  […] din Bucuresti o noua editie a seriei de intalniri culturale intitulate Rampa de lansare (detalii aici si aici cine a evoluat in editiile precedente), iar noi – Acoustic Bloggers, Vlad Dulea si […]

  Crista Bilciu

  (24 April 2011 - 08:22)

  “iar Cristina Bilciu cu Poema desnuda, Premiul Uniunii Scriitorilor pe anul 2010 pentru debut in volum este invitata la rubrica prezentare de carte”

  Nu e “Cristina”, ci Crista, nu e premiul pe 2010, ci pe 2011, nu e pentru debut, ci pentru autori sub 35 de ani!!!

  Multumesc!

  Marius

  (25 April 2011 - 07:46)

  @Crista – am modificat, cu scuzele de rigoare – informatiile proveneau din comunicatul de presa al Casei de Cultura a Studentilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.