Cântece de proprietar la Mignon

Corcioveanu MignonDespre albumul Cântece de proprietar am mai vorbit pe ForeverFolk si v-am spus ca e unul din discurile mele favorite din cele aparute in acest an (am scris și o recenzie a albumului, o găsiți aici). E așa cum trebuie să fie folkul în 2014, dacă mă întrebați pe mine. În plus, Cristi Corcioveanu face parte din categoria artiștilor dispuși să lupte pentru a duce folkul în altă zonă. Ani de zile a făcut spectacole la Casa de Cultură din Tecuci, aducând tinerii către muzica folk, către actul cultural de calitate.

Pe 2 decembrie 2014, Cristi Corcioveanu va lansare Cântece de proprietar și la București, în cadrul seriei de spectacole Seri acustice la Mignon. Alături de el, pe scena cochetului teatru bucureștean vor urca grupul Cantos (Codruța și Mihai Lojewski) și fiul său, Ciprian Corcioveanu. Ca de obicei, după spectacol vă așteptăm la un pahar de vin de Sâmburești, iar artistul sunt convins că abia așteaptă să dea autografe pe discuri.

Pretul biletelor este de 30 de lei, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. Noi pregătim și niște surprize împreună cu artistul pentru cei care își iau bilete din timp, așa că nu stați pe gânduri.

Parteneri: Domeniile Sâmburești, Hello HotelsTeatrul Mignon, Aqua Carpatica

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Cântece de proprietar la Mignon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.