Concurs: care ti se pare cel mai tare festival-concurs de muzica folk si de ce?

ForeverFolk si Consiliul Judetean Alba va invita sa participati la un concurs ce are ca premiu un tricou oficial al Festivalului “Ziua de Maine” si un material multimedia ce include 2 CD-uri si un DVD editat de Consiliul Judetean Alba cu ocazia editiei 2008 a festivalului “Ziua de Maine”. Materialul, ce nu exista pe piata, avand un caracter strict promotional, include 2 CD-uri si un DVD.

Pentru a castiga acest premiu, trebuie sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare:

Care este cel mai bun festival-concurs de muzica folk din Romania si de ce?

Sugestie: In argumentarea raspunsului va puteti referi la calitatea recitalurilor, la premiile oferite, detalii de organizare, promovare (radio-TV, print media, afisaj, online), transparenta procesului de jurizare etc.

Raspunsurile vor fi postate ca si comentarii la acest post. Data limita pentru raspunsuri este: 21 martie. Va rugam ca atunci cand postati un comentariu, sa includeti si o adresa de e-mail valida unde sa va putem contacta si, de asemenea, un nume real si nu un pseudonim.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Concurs: care ti se pare cel mai tare festival-concurs de muzica folk si de ce?

  Ioan

  (16 March 2010 - 08:57)

  n argumentarea raspunsului va puteti referi la calitatea recitalurilor, la premiile oferite, detalii de organizare, promovare (radio-TV, print media, afisaj, online), transparenta procesului de jurizare etc.

  Cel mai bun festival concurs din Romania a fost cel de la Braila, pentru ca a intrunit toate criteriile amintite in justificare foarte bine, de la un foarte bun proces si eficient de jurizare, pana la transmiterea festivalului in direct de la casa de cultura pe posturile locale, calitatea recitalurilor, de la daniel iancu la alexandru andries(nu ii mai enumer pe toti), insa nu pot spune ca a castigat acest festival detasat la toate capitolele, per ansamblu a fost unul din cele mai bune, dar sa nu uitam nici de festivalul de la vatra dornei, singurul care a decontat transportul integral tuturor celor prezenti la el, dar care a pierdut la mediatizare mult, sa nu uitam de festivalul de la Ploiesti(care e si el acolo pe podium, poate chiar dupa anumite criteriii pe primul loc), dar si festivalul de la calarasi care a facut o impresie buna. Fiecare festival are ceva aparte, si trebuie catalogat ca atare.

  Panfiloiu Claudiu

  (16 March 2010 - 11:07)

  chiar daca nu am fost la multe festivaluri de folk din tara, am vazut multe recitaluri din cadrul acestora pe internet. consider ca la ora aceasta unul din cele mai bune festivaluri-concurs de muzica folk, este Festivalul Chitara Dunarii – Calarasi, care desi are la activ numai 2 editii, s-a remarcat totusi prin calitatea recitalurilor, cat si prin prezenta in juriu a unor nume importante care au legaturi cu muzica folk: Ovidiu Mihailescu, Zoia Alecu, Eugen Avram, Dana Andronie. Un alt festival care a avut o buna promovare si organizare a fost si festivalul Ziua de Maine de la Alba Iulia., acesta devenind deja un festival de traditie. In viitor, cred ca festivalul concurs Folk Maraton o sa fie unul din cele mai bune festivaluri din tara, chiar daca anul acesta o sa fie doar prima editie, dar ce s-a intamplat pana acuma la folk maratonma face sa cred, ca si concursul va fi unul f bun, in ceea ce priveste organizarea si calitatea recitalurilor, dar si a premiilor oferite participantilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.