Acustic Live Music Camp

Cantautorul Silvan Stancel, in colaborare Asociatia Culturala Cultur’ART si Pensiunea RAMET continua traditia taberelor de chitara ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP, organizand in perioada 04 – 10 iulie 2010 cea de a 3-a editie.

Cursurile sunt structurate pe nivel incepator – mediu – avansat si acopera majoritatea tipurilor de chitara: chitara electrica, chitara acustica corzi de metal, chitara acustica corzi de nailon, bas. Dintre stilurile de chitara care se vor aborda enumeram urmatoarele: flamenco, chitara clasica, folk, chitara electrica, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se vor tine in fiecare zi dupa un program bine definit. Toti profesorii-artisti invitati la aceasta editie sunt cu experienta scenica si didactica. In functie de numarul celor inscrisi si preferintele acestora, vor fi prezenti urmatorii: Andras VARGA, Andrei ROSULESCU, Iarina COPUZARU, Johann HENTZ, Dragos TUDOR, Silvan STANCEL.

In cadrul acestei editii va avea loc lansarea oficiala a metodei de chitara acustica CHITARA PENTRU INCEPATORI semnata de Andrei ROSULESCU si Iarina COPUZARU, in curs de aparitie la Editura MUZICALA.

Pe langa cursurile de chitara, vor beneficia si de o serie de evenimente ca focuri de tabara, excursii in Cheile Ramet si la Manastirea Ramet. Totodata, in ultima seara a taberei, se va organiza un spectacol intitulat ACUSTIC LIVE SHOW unde toti participanti vor sustine mici recitaluri.

In functie de aparitia unor eventuali sponsori se vor organiza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare. Inscrierile se pot face prin email, la adresa stancelsilvan@yahoo.com iar detalii telefonice se pot obtine la numarul 0744 139 023. Informatii suplimentare despre eveniment gasiti pe www.tabarachitara.ro

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Acustic Live Music Camp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.