Gashkademia de folk in concert la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

Iata ca odata cu primavara, un proiect cu ceva traditie in folkul romanesc si anume Gashkademia de folk renaste si el la viata. Si cum ar putea sa o faca mai bine decat printr-un concert mare intr-o sala cu traditii in ale muzicii folk, din vremurile in care in ea cantau artisti ca Dan Andrei Aldea sau Valeriu Sterian – sala de spectacole de la Casa de Cultura a Studentilor  Bucuresti (Calea Plevnei nr. 61).

Astfel, pe 7 mai, incepand cu ora 19.30, vor urca pe scena Daniel Iancu, Ovidiu Mihailescu, Marius Matache, Puiu Cretu, Dan Caramihai si Teddy Tudoroiu. Din spectacolul ce va dura circa 2 ore, nu vor lipsi hit-urile Gashkademiei precum Vine valu’, imi ia calu’, Ofiterul Radu, Lilly, Balada pentru Daniela, Colind pentru prieteni sau Cowboy-ul Nelu.

Pretul biletelor este de 20 lei. Acestea pot fi achizitionate in ziua spectacolului la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti sau prin e-mail la contact[la]foreverfolk.com

Gashkademia de folk este un proiect ce reuneste nu doar 6 artisti, ci in primul rand 6 prieteni, pe care ii leaga nu doar muzica, ci si o multitudine de intamplari de viata.

Post Author: Marius Matache

5 thoughts on “Gashkademia de folk in concert la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.