Concert caritabil la Cluj – Pentru un zambet de copil

Sala de spectacole a Cercului Militar din Cluj-Napoca (Piata Avram Iancu nr.1) gazduieste joi, 20 mai, incepand cu ora 18.00, concertul de caritate intitulat “Pentru un zambet de copil”.

Acest eveniment este organizat de Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca, ce vrea sa le ofere celor 40 de copii de la Sectia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca si celor 50 de copii de la gradinita cu program saptamanal “Licurici” o zi de 1 iunie speciala.

Vor urca pe scena Emeric Imre, Ionut Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Calian, Liviu Bocaniala,Magda Puskas si Valentin Moldovan, Florin Toloarga, Catalin Pop si Mirona Pascu.

Intreaga suma adunata din vanzarea biletelor vor reprezenta donatii pentru copii. Biletele pot fi cumparate de la sediul Studcard (in incinta Volksbank de langa magazinul Central). Cumparand 10 bilete, primiti 2 vouchere la Cinema City in Iulius Mall sau 2 invitatii la Teatrul de Club in Diesel.

In holul de la intrare va avea loc si un mic Targ de Caritate. Oameni cu suflet au facut donatii, obiecte, tablouri, fotografii, CD-uri, care vor putea fi achizitionate pe loc, iar banii vor merge in acelasi fond necesar cumpararii de cadouri si jucarii pentru copii. In cadrul aceluiasi proiect, ii invitam pe toti cei care au de donat sau de oferit cadou: jocuri, jucarii, carti de colorat, carti cu povesti, rechizite necesare pentru desfasurarea de activitati educationale si recreative, in Libraria Carturesti din Iulius Mall. Daca le aveti deja pe acasa si doriti sa le oferiti cadou, cu siguranta exista copii care se vor bucura de ele mai mult decat noi.

Informatii detaliate despre toate activitatile acestui proiect puteti gasi pe blog-ul: http://pentruunzambetdecopil.blogspot.com/


Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.