Concertul Duete si Dueti de la Cinema Scala a fost anulat

Din pacate, am primit din partea organizatorilor concertului “Duete si Dueti” ce urma sa aiba loc luni, 17 mai la Cinema Scala, vestea ca spectacolul ce ii avea ca invitati pe Alexandru Andries, Ioana Maria Mintulescu si grupul Poesis a fost anulat.

Cauza: numarul mic de bilete vandute. Cei care au achizitionat totusi bilete, isi pot recupera banii din locatiile de unde le-au achizitionat.

Comunicat: Onorabili spectatori, platitori au ba!

Cu mahnire va aducem la cunostinta ca spectacolul nostru „Duete si dueti”, in care ar fi trebuit sa se predea oprobriului sau aplauzelor Dumneavoastra stimabilul Alexandru Andries, acompaniat de minunata demoazela Ioana Maria Mintulescu si trubadurii de la Poesis, nu se va mai tinea din motive de criza porcina si carantina financiara. Adicatelea nu s-au vandut biletele. Asadar, onorabili platitori, luni 17 mai, la ora 19:30, la Cinema Scala nu vor mai fi nici duete, nici dueti, nici tripleti. Doar bilete si bileti – pe stoc. Halal noroc!

Asta-i situatiunea pana pica guvernul sau ingheata pensiile. Criza mare, monser! Parol!

Mare dregator de  cantari pierdute,
Arhon Aurel Mitran

P.S. Cei ce au dobandit totusi oarece bilete vor primi banii inapoi, in schimbul biletelor, fiecare de la locul de unde le-a targuit.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Concertul Duete si Dueti de la Cinema Scala a fost anulat

    Anca

    (16 May 2010 - 18:12)

    poesis sunt acum la danutz srl si ne cheama maine seara la concert… emisiunea este inregistrata, dar interactiva – telespectatori suna si fredoneaza pentru castigarea unei lenjerii de pat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.