Tabara Nationala de Muzica Folk Calafat 2010

Unul din cele mai importante evenimente ale muzicii folk romanesti are loc in fiecare an pe malul Dunarii, la Calafat. Tabara Nationala de Muzica Folk a ajuns iata la cea de a 13-a editie, iar 13 pare a fi un numar cu noroc, pentru ca Dan Vana, George Filip si toti cei ce contribuie la organizarea taberei reusesc sa sfideze criza economica.

In cadrul taberei vor avea loc spectacole matinale, de pranz, de seara, de foc de tabara. Pe 6 august, Dinu Olarasu, isi va lansa in Vama Calafat ultimul sau volum de versuri, intitulat chiar „Vama”.

Presedintele de onoare al Taberei a fost numit “Presidente” Doru Stanculescu, ajutat de 3 co-directori ai evenimentului – Dan Vana si Sorin “Jimmy” Minghiat (amandoi prezenti) si Cristi Buica (cvasiprezent), care vor veghea la buna desfasurare a ostiltatilor.

Organizatorice: Cazarea se va realiza, in mare parte, la cort, pe care sunteti rugati sa vi-l aduceti. De asemenea, pentru fanii folkului exista o oferta speciala de masa: 30 de lei pe zi pentru 3 mese complete (mic dejun, pranz, cina).

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Tabara Nationala de Muzica Folk Calafat 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Mirona Pascu, ForeverFolk. ForeverFolk said: Tabara Nationala de Muzica Folk Calafat 2010 – http://bit.ly/bf8HRF […]

  john

  (28 July 2010 - 02:08)

  Foarte tare. Dusuri sunt? A mai fost treaba asta si in alti ani?

  folk heart

  (28 July 2010 - 12:05)

  Well, daca articolul mentioneaza ca evenimentul a ajuns la cea de-a 13-a editie, tu ce zici? oare “a mai fost treaba asta si-n alti ani”? visit http://www.tabarafolk.ro/ si vei afla mai multe despre 😉 si un sfat: data viitoare, da un click in google pt doua-trei cuvinte cheie si afli mult mai usor decat sa pui intrebari…haioase sau comentarii inutile

  Andrei Mitrea

  (28 July 2010 - 17:37)

  Vai ce as mai merge si eu la Calafat dar am munca :(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.