Un Pariu pe Prietenie cu multa muzica folk

Seria de evenimente Pariu pe Prietenie organizate de Bocancul Literar continua, de aceasta data intr-o locatie noua. Astfel, serile de literatura, teatru si muzica folk, se muta, pentru editia din 12 decembrie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti (Club Old School).

Cu aceasta ocazie, Sorin Poclitaru (presedintele de onoare al Festivalului FolkLung) isi va lansa un nou volum de poezie, intitulat “A unsprezecea porunca – sa nu uiti”. Partea de literatura va mai fi sustinuta si de Adrian Suciu, Leonard Ancuta si Daniel D. Marin. Cu participarea lui Viorel Gaita.

Printre cei care vor sustine partea muzicala a serii se numara Ovidiu Mihailescu, Eugen Avram, Marius Matache, Catalin Ungureanu, Puiu Cretu sau Fox Studis.

Ora de incepere este 18:30. Intrarea este libera.

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti
Calea Plevnei nr. 61, Sector 1
Club Old School, etaj 2

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Un Pariu pe Prietenie cu multa muzica folk

  Marius

  (6 December 2010 - 13:00)

  Cu scuzele de rigoare pentru Sorin, noi incercam sa evitam sa luam copy-paste comunicatele de presa pentru evenimente.

  […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache, ForeverFolk. ForeverFolk said: Un Pariu pe Prietenie cu multa muzica folk – http://tinyurl.com/2bggly8 […]

  Cornel Bucsa Biholar

  (27 December 2010 - 12:51)

  E prima datä cänn ascult Marius Matache si am rämas impresionat .Mi-a amintit de Vali Sterian si mä bucur cä incep sä invät din nou muzica bunä din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.