Recomandarile saptamanii

Vara continua cu muzica folk prin toate colturile tarii chiar daca saptamana Folk You a luat sfarsit.  Concertele folk ale saptamanii in curs le-am prezentat intr-un post anterior, carora vom adauga si recomandarile noastre.

Vasile Mardare porneste intr-un mic turneu prin tara incepand cu Falticeni, unde joi 28 iulie va fi prezent pe Terasa W. Serile de folk din Gura Humorului continua iar vineri, 29 iulie, Pizzeria La Bomba il va gazdui pe Vasile Mardare. Circuitul se va incheia sambata, 30 iulie, la Bacau in Subway Pub.

Un vis implinit al Tapinariilor il reprezinta concertul de la Lehliu Gara, La Partid, o locatie aparent neconventionala pentru un concert folk, dar cu un public receptiv si organizatori pe masura (experienta despre care puteti citi aici). Concertul va avea loc vineri, 29 iulie.

O ultima recomandare a acestei saptamanii este concertul lui Marius Matache alaturi de Folk Band Imperfect (Radu Tudoroiu si Alex Nichita) din Irish Pub – The Shamrock din Ploiesti, acestia venind pentru a doua oara, insa de data aceasta concertul se va tine pe terasa pub-ului.

zp8497586rq

Post Author: Raluca