Lansări de albume la Festivalul de Folk “Ziua de mâine” de la Alba Iulia

Fiecare zi a Festivalului de Folk “Ziua de mâine de la Alba Iulia demarează cu un eveniment mediatic pe care organizatorii l-au intitulat “Cafeaua cu folk“. În fiecare din cele 3 zile, “Cafeaua cu folk” găzduiește câte o lansare de album de muzică folk.

Vineri, 11 noiembrie, Vali Șerban, nimeni altul decât directorul festivalului “Ziua de mâine“, va lansa albumul Mie însumi.

Sâmbătă, 12 noiembrie, este rândul băieților de la Plus Noi să lanseze și în cadrul festivalului albumul Demidulce. Acesta a fost lansat în premieră pe 26 octombrie într-un concert la Teatrul Prichindel (detalii aici) din Alba Iulia.

Seria de lansări de disc va fi încheiată duminică, 13 noiembrie, de albumul colectiv Folk din pana mea! pe versuri de Sorin Poclitaru, acesta urmând a fi prezent la eveniment. Discul a fost lansat pe 10 octombrie la București la Joy Pub (click aici pentru recenzie), iar în luna noiembrie urmează a fi lansat la Suceava (sâmbătă, 5 noiembrie, ora 14, Libraria Carturesti din incinta Iulius Mall Suceava), Cluj-Napoca (vineri, 11 noiembrie, Ceainăria La Port, ora 17) și Alba Iulia (în cadrul festivalului “Ziua de mâine“).

Organizator: Consiliul Județean Alba

Parteneri în organizare: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Alba Mall, Art Cafe Downtown

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.