Leonard Cohen vine cu “Old Ideas”

Dupa mai bine de opt ani de la ultima aparitie discografica, fanilor lui Leonard Cohen li se anunta un inceput de an frumos : pe 31 ianuarie 2012 se va lansa albumul Old Ideas. Continand zece piese noi, albmul este o interogare poetica si muzicala asupa unor teme ale existentei umane precum spiritualitatea, dragostea si sexualitatea, esecul sau moartea.

In octombrie, Leonard Cohen declara: Pe masura de ce am imbatranit, am inteles ca anumite prescriptii vin cu aceasta voce. Si prescriptii sunt acestea…Niciodata sa nu te plangi intamplator. Si daca cineva trebuie sa exprime infrangerea inevitabila care ne asteapta pe fiecare, atunci trebuie sa faca acest lucru in limitele stricte ale demnitatii si frumusetii.

Old Ideas va fi disponibil in varianta CD, download si LP. De asemenea, fanii vor avea ocazia sa achizitioneze un pachet de colectie care contine albumul si o editie limitata a litografiilor lui Leonard Cohen. Acestea vor avea o semnatura digitala si vor fi in numar de 5500 copii.

Iată şi o primă piesă de pe album, intitulată Show me the place.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Leonard Cohen vine cu “Old Ideas”

    […] începutul anului, Leonard Cohen aducea în atenția fanilor cel de-al doisprezecelea său album, după o pauză discografică de mai bine de 8 ani. Albumul, pe numele său Old Ideas,  conține […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.