Celelalte Cuvinte – concert aniversar 30 de ani

Una dintre melodiile care cu siguranta s-au oprit in inima oricarui ascultator de muzica rock din Romania spune Daca vrei sa stii ce-am in suflet si-n gand, lasa-ma sa cant. Si cei care sunt in spatele acestei piese, deveniti deja o trupa pilon in istoria muzicala a Romaniei – Celelalte Cuvinte – canta de 30 de ani. Motiv pentru care sunteti invitati la concertul aniversar ce va avea loc pe 8 decembrie 2011, la Sala Palatului.

Au pornit in muzica in 1981 cautand o modalitate de a exprima emotii si stari. Au continuat sa faca acest lucru si in cei 30 de ani de muzica, pe parcursul celor 8 albume, iar muzica lor astazi cuprinde de la romantismul pieselor Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput sau Daca vrei, la protestul din Se lasa rau, Armaghedeon, Boala de ganduri. Ultimul lor album – Stem – este o imbinare a tematicilor mai vechi cu ideea reintoarceri la radacini, pastrand in acelasi timp marca unei trupe care din 13 decembrie 1981 (momentul de nastere oficiala) pana astazi si-a pastrat fanii aproape.

Concertul din 8 decembrie va fi sustinut de Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu, iar cei patru vor veni pregatiti pentru a spune, in stilul propriu, o poveste ce se deruleaza de 30 de ani. O poveste formata din muzica de atunci si cea de azi (una dintre surprizele asteptate de fani fiind o lucrare rock noua, in 6 acte), din imagini stranse de-a lungul timpului si oameni: cei de pe scena si cei din fata scenei – fani stransi in tot atatia ani de cantat.

Biletele pentru concert sunt disponibile in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

Celelalte Cuvinte – Dacă vrei

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Celelalte Cuvinte – concert aniversar 30 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.