Următoarele concerte Alina Manole

Pe 17 și 24 august, Alina Manole va concerta în Vama Veche, primul concert având loc la “Papa la Șoni”, iar cel de-al doilea în cadrul Festivalului de Fotografie Vama sub Lumini de Oscar (foto stanga pentru afisul festivalului). Festivalul, ajuns la cea de a 3-a ediție, are loc în perioada 20-25 august 2012.

Pe 26 august, alături de colegii săi de scenă – Adrian Cristescu, Tudor Olaru și Claudiu Purcărin – Alina Manole va concerta la Muzeul Golești din Ștefăneștii de Argeș, un muzeu al viticulturii și pomiculturii.

În plus, artista adresează fanilor și spectatorilor care vor participa la concertul de pe 17 august din Vama Veche o provocare, un îndemn la un exercițiu de sinceritate. Detalii găsiți pe blogul artistei.

Alina Manole s-a nascut in Roman, este sociolog, realizator de emisiune radio si cantautor. Primul instrument la care a invatat sa cante a fost acordeonul. Chitara a devenit instrumentul preferat ceva mai tarziu. Primele piese interpretate faceau parte din repertoriul liric rusesc, iar apoi a inceput sa-si scrie singura versurile si muzica.

Prima participare la o competitie folk a fost in cadrul festivalului national “Om Bun” in 1998, cand a castigat premiul “Anda Calugareanu”. In anul urmator a castigat trofeul, cu piesa Colinda copacului.

Biografia completă a artistei o găsiți aici.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Următoarele concerte Alina Manole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.