Festivalul Bistrita Folk 2012

Festivalul concurs pentru tineret Bistrita Folk a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie si se va desfasura in perioada 9 – 10 noiembrie 2012, la Centrul Cultural Municipal Bistrita.

Festivalul se va desfasura in doua sectiuni distincte si anume concursul si recitalurile. Bistrita Folk asteapta inscrieri din partea tinerilor pentru concursul de creatie si interpretare oferind premii ce insumate se ridica la peste 4500lei. Regulamentul festivalului BISTRIŢA FOLK 2012 şi formularul de înscriere sunt disponibile pe site – ul www.ccm-bistrita.ro, termenul limită de înscriere a concurenţilor fiind 1 noiembrie 2012.

Concursul va avea loc vineri, 9 noiembrie, in prima seara a festivalului, iar Gala laureatilor in seara a doua, sambata, 10 noiembrie.

Printre artistii ce vor sustine recitaluri in cadrul festivalului se numara Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ada Milea, grupul Poesis, Emeric Set, Ovidiu Mihailescu, Vali Serban si Ziua de maine, Florin Sasarman si grupul Ramuri.

Festivalul concurs pentru tineret BISTRITA FOLK este organizat de Centrul Cultural Municipal Bistrita si de Asociatia Culturala Romania din inima mea Bistrita (ASCRIM), cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Bistrita si al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita – Nasaud.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.