6 ani de byron music

Stiu, byron nu canta folk, perfect de acord, departe de mine sa afirm asta. Cu toate acestea, ei colaboreaza (ca grup sau individual) constant cu artisti foarte dragi noua, cei de la ForeverFolk, cum ar fi Alexandru Andries sau Nicu Alifantis (daca nu stiati, ei canta live in musical-ul Nevestele vesele din Windsor). In plus, nu de putine ori, proiectele lor acustice au facut deliciul publicului (hai ca am bagat un sablon tipic de presa). Nu in ultimul rand, Dan Byron a fost invitatul special al Acoustic Bloggers no. 3, un proiect la care ForeverFolk a contribuit semnificativ inca de la inceputuri.

Dincolo de toate, trupa byron este una din trupele care stiu sa se adapteze la noile provocari ale showbiz-ului, pornind de la promovare (sper ca stiti aplicatiile lor pentru iPhone si Android), modul de transmitere a muzicii sau proiectele inovatoare.

byronPe 29 noiembrie 2012, trupa byron isi invita prietenii si fanii in Club B52 din Bucuresti (Strada 11 Iunie nr. 50) la concertul ocazionat de cea de a 6-a aniversare. Ora de incepere a concertului este 21:00.

Echipa ForeverFolk le doreste bafta in tot ce fac, inspiratie pentru noi provocari adresate fanilor si iubitorilor de muzica buna si promite sa isi mentina bunul obicei de a scrie despre ispravile lor.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.