Dublă lansare la Mediaș

Afis lansare Medias 2013 web

Iubiții mei din Mediaș mă-ntorc/Cu tot cu Make să lansăm CD/Și-o carte de pamflete ori ce-or fi/Pe 3 ianuar’ la un tăiat de porc//Vom recita printre șorici și slană/Și vom cânta cu sârg prin caltaboși/Și nu primim pe-acolo arțăgoși/Nici vreo pornire vegetariană.

Ne-am tot gândit cum să începem acest articol, dar Sorin Poclitaru ne-a salvat și a scris introducerea de mai sus. Astfel că nouă ne rămâne doar să transpunem în cuvinte versurile sale. La începutul lui 2013, Mediașul devine o metropolă culturală, găzduind pe 3 ianuarie, când lumea abia se dezmeticește după petrecerea de Anul Nou, un dublu eveniment de lansare.

Coperta Sorin 2013

 Pe de-o parte un album de folk, așteptat de ani buni și anume HOINAR prin Piața Matache al colegului nostru Marius Matache (foto stânga – afișul evenimentului). Pe de altă parte, o nouă carte de poezii a lui Sorin Poclitaru, intitulată Ghinionul de a fi norocos, a cărei copertă o puteți vedea în detaliu în partea dreaptă.

Pe de-o parte, un album ce include piese ca Poem cu cai și Colind pentru prieteni. Pe de altă parte, o carte de parodii a unuia din cei mai prolifici textieri ai muzicii folk din ultimii ani.

Pe scurt, dacă vreți să începeți anul cu o seară de muzică folk și poezie și să vă îmbogățiți biblioteca și fonoteca cu noi apariții, Restaurantul ILLUSION din Mediaș vă așteaptă începând cu ora 20:00. Intrarea este liberă, iar artiștii abia așteaptă să vă semneze discurile și cărțile.

Post Author: Raluca

1 thought on “Dublă lansare la Mediaș

    Petcu Valeriu Mihai

    (31 December 2012 - 13:03)

    La mai multe Mache…acum la sfarsit de an iti doresc, de la malul marii, tot binele din lume si traditionalul LA MULTI ANI..!!!Vreau sa iti trimit si 2 poze de la Medias sa-mi lasi o adresa, ceva…una e de la Illusion.hahahaha…si am inregistrat la radio o melodie care mi-ai spus ca e super…
    Vali Petcu- Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.