Mozaic se lansează la Opera Română

Nicu Alifantis Mozaic

V-am povestit deja primele amănunte legate de albumul Mozaic al lui Nicu Alifantis, ce urmează să apară în luna mai (click aici pentru articol). Evident, lansarea acestui disc, mai ales unul de o asemenea anvergură, va fi însoțită de o serie de concerte, iar primele două vor avea loc pe 20 și 21 mai la Opera Națională din București.

Afis MozaicEste un an plin de “aniversări” pentru Nicu Alifantis. Dacă cele trei concerte din martie au avut loc sub semnul aniversării a 80 de ani de la nașterea lui Nichita, tot în acest an Nicu Alifantis aniversează 40 de ani pe scenă. Așa că nu trebuie să vă mire dimensiunile deja menționate ale proiectului Mozaic. Locația celor două concerte a fost aleasă astfel încât să permită prezența tuturor celor 17 muzicieni ce au contribuit la realizarea acestui album. După cum a anunțat chiar Nicu Alifantis pe pagina sa de facebook, repetițiile sunt în plină desfășurare.

În ultima perioadă, Nicu Alifantis a prezentat pe pagina sa de facebook fiecare piesă cu versurile și povestea ei. Dintre toate, Kamadeva, piesa care inchide albumul Mozaic, este o opera de sine stătătoare, iar artistul a declarat că este cea mai elaborata productie muzicala a unui cantec pe care l-am facut vreodata.

Biletele pentru cele două concerte pot fi achiziționate de la Opera Națională din București și online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro Sunt trei categorii de bilete, în funcție de poziția în sală: 100 lei, 75 lei și 50 de lei.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Mozaic se lansează la Opera Română

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.