Câștigă albumul Cântec rockstit

Cântec rockstitDespre albumul Cântec rockstit al lui Walter Ghicolescu v-am tot povestit (despre album, în detaliu, aici). Împreună cu artistul am stabilit la începutul colaborării să vă oferim, prin concurs, și unul din exemplarele celui de al 3-lea album Walter Ghicolescu și, în mod cert, nici ultimul. Pentru a intra în cursa pentru acest album, trebuie să ne răspundeți la o întrebare foarte serioasă, care pe mine mă macină:

Cum credeți că se poate finanța ForeverFolk pentru a-și putea continua activitatea?

Răspunsurile trebuie postate ca și comentarii la acest articol până la data de 16 februarie 2014. Câștigătorul albumului Cântec rockstit cu autograf va fi stabilit fie pe baza răspunsului sau, dacă sunt mai multe răspunsuri interesante, prin tragere la sorți.

Post Author: Marius Matache

13 thoughts on “Câștigă albumul Cântec rockstit

  Stefan

  (30 January 2014 - 13:24)

  1. Infiintati o noua sectiune in site, cu rol de magazin online, prin care sa puteti oferi spre vanzare obiecte personalizate – cu logo-ul foreverfolk.com sau versuri ori cu diverse imagini “graitoare” :). Spre exemplu, puteti personaliza tricouri, pene de chitara, stickere, curele chitara, suporturi de pene, capodastre, stative etc.

  2. Daca aveti ceva bani de investit, puteti opta pt. o licenta radio (mai multe detalii http://www.upfr.ro/?page=p&id=143 ). Ideea cred ca este de luat in seama tinand cont ca cerere pentru un asemenea post exista, iar concurenta tinde spre 0. Cu putin noroc, in scurt timp veti obtine ceva bani din publicitate.

  3. Si pentru ca ideile de mai sus sa functioneze, aveti, bineinteles, nevoie de publicitate. (Care se poate face si fara bani, cu ceva mai multa munca si timp investit – exp: organizarea de cursuri gratuite de chitara, sau organizarea unor seri de folk fara artisti consacrati, cu persoane care participa de placere si din dorinta de a se afirma etc.)

  Multa bafta, sper sa reusiti!

  PS: cu “putina” birocratie puteti dobandi dreptul de a primi 2% din venitul persoanelor binevoitoare (detalii: http://www.finantare.ro/ghid-2-doi-la-suta ).
  PPS: Implementarea in site a unui buton “Doneaza”, poate face minuni!

  irina

  (1 February 2014 - 01:15)

  – La pct.1 al antevorbitorului eu as adauga si cd-uri/dvd-uri. Sa fie cel mai mare magazin online pe nisa folk. In plus, as adauga – pe baza intelegerii cu artistii – melodii in exclusivitate pentru foreverfolk.com – contra cost, bineinteles – si care nu se vor regasi pe cd-uri/dvd-uri etc.

  – organizare concerte, evenimente, vanzari bilete, drepturi exclusive pentru anumiti artisti

  claudia

  (1 February 2014 - 01:45)

  * 2% din venit (detalii: http://www.finantare.ro/ghid-2-doi-la-suta ), cred ca ar putea fii cel mai viabil….mai ales ca nu scoate nici un ban din buzunar in mod direct…si la cat e de scumpa si grea viata ar fii prea putini care ar scoate niste banuti din buzunar, chiar daca sunt fani inflacarati si iubitori ai muzicii folk…

  butaru eugen

  (1 February 2014 - 10:23)

  1. organizarea de evenimente pentru artisti, tip gala forever folk cu mai multi artisti, promovata bine in mediul online, inclusiv bloggeri, ma ofer sa ajut in sensul asta cu ce pot/stiu…
  2. imprimarea unui cd forever folk in urma galei, cu mai multi artisti, oferit spre vanzare unui cotidian de tiraj mare (la fel ca album tapinarii)
  3. sponsorizari firme mari, sau branduirea cu un nume mare, gen coca-cola, ursus, etc, pe baza de sponsorizare, incluzand reclama masiva pe site, bannere la evenimente, etc
  4. campanie de atragere de voluntari in licee, si facultati, care sa se implice in campanii de 2% si nu numai, si in organizare, impartit fluturasi, etc
  5. colaborare cu liga studentilor, pentru organizarea de evenimente de mare anvergura in campusuri studentesti, regie, agronomie, evenimente folk, cu intrare modica, 3 ron, 5 ron, ceva de gen, ptr studenti exclusiv, ptr cei din liga invitatii gratuite, sau alte beneficii, cum ar fi albume ale artistilor, etc…
  6. vanzarea albumelor artistilor preferati folk online, o baza cu toate albumele folk, noi si vechi, sistem de livrare prin posta/curier.
  7. promovarea artistilor, sistem manageriat artistic
  8. tur de tara cu o grupa de artisti consacrati, si una de mici artisti necunoscuti, pentru promovarea foreverfolk, a muzicii folk, si a artistilor mici. posibilitate proiect european pentru finantarea acestui proiect, eventual intrare libera, finantaat doar prin bani europeni.

  miki

  (1 February 2014 - 12:06)

  de ce nu mergeti la un consultant financiar care sa va dea o solutie pertinenta la astfel de probleme si apelati la tot felul de strategii ? ” va dau un cd daca mi gasiti solutia ” !! eu cd ul pot sa l am, daca vreau, fara sa va vand pontul si asta nu din rautate, ci pentru modul in care procedati. :))) asta nu e un concurs ! oferiti un cd Walter Ghicolescu, sau Mircea Baniciu, etc unuia care stie un vers, o masura, o ceva dintr un cantec. ma scuzati ca v am stricat ziua… 🙂

  Marius Matache

  (1 February 2014 - 12:16)

  @miki my game, my rules, nu vrei sa participi, nu e nici o problema.

  miki

  (1 February 2014 - 13:15)

  @ marius matache asa se fac unii mari ! 🙂

  Marius Matache

  (1 February 2014 - 15:34)

  @miki exact, abia astept sa fac milioane de pe urma sfaturilor cititorilor.

  unul dintre participanti

  (19 February 2014 - 23:22)

  si castigatorul este…?

  Marius Matache

  (20 February 2014 - 11:11)

  Rabdare, stimabile, ce vrei, au fost alte prioritati, un articol pe zi – maine sper sa anuntam 🙂

  un altul

  (26 February 2014 - 09:28)

  concurs, a? :)))

  Marius Matache

  (26 February 2014 - 19:00)

  @un altul cati concurenti care au castigat la noi pe site ai auzit ca nu si-au primit premiile?

  Marius Matache

  (27 February 2014 - 09:42)

  @un altul este, de fapt, acelasi unul dintre participanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.