Gashkademia de Folk la Mignon

Gashkademia 3 nov finalPoveștile frumoase încep cu a fost odată…iar proiectul Seri acustice la Mignon tocmai asta și-a propus să facă: să spună poveștile frumoase ale folkului. Sunt subiectiv, evident, dar Gashkademia de Folk a fost o poveste foarte frumoasă, care a contribuit decisiv la dezvoltarea mai multor artiști care azi au ajuns să concerteze frecvent și să lanseze albume pe piața discografică destul de săracă a muzicii folk.

Pe 3 noiembrie,  ForeverFolk, în colaborare cu Domeniile Sâmburești și Teatrul Mignon vă invită la o seară de povești. Gashkademia de Folk urcă pe scena Teatrului Mignon, e drept, într-o formulă restrânsă, de trei, ce îi va include pe Puiu Crețu, Ovidiu Mihăilescu și Marius Matache (scuzați lipsa de modestie). Va fi o seară cu piesele ce au făcut deliciul publicului de fiecare dată, precum Tânăr și liber, Dragoste în fân, Baladă pentru Daniela, La Piață, dar și, evident, piese noi.

Prețul biletelor este de 30 de lei, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. Vă recomandăm să vă cumpărați sau să vă rezervați biletele din timp, deoarece în ziua concertului nu se vând bilete, iar sala de la Mignon nu are decât 57 de locuri.

Parteneri: Aqua CarpaticaHello HotelsKooperativa 2.0.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Gashkademia de Folk la Mignon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.