România noastră vs. România lor

14 decembrie

Spectacolul de duminică de la Teatrul Mignon (Bd. Hristo Botev nr. 1), intitulat România noastră vs. România lor, nu e o poveste de Crăciun, deși perioada ar fi prielnică. Pe 14 decembrie, începând cu ora 19:30, Puiu Crețu, Marius Matache și epigramistul Laurențiu Ghiță vă propun un spectacol despre România și români, din toate unghiurile din care ați putea să îi priviți. Cu bune, și rele, de multe ori amuzant, uneori trist. De la vecinul cu Bormașină, la piese patriotice precum Lancea lui Horea, pentru că patriotismul ne cam lipsește în ultima vreme. Societatea abruptă ne surprinde zilnic cu vrute și nevrute, iar duminică cei trei încearcă să îi răspundă pe note muzicale și rime alese.

Biletele costă 30 lei, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. La sugestia unui spectator, a apărut și o ofertă: la 5 bilete cumpărate, al 6-lea este gratuit. Sala are doar 57 de locuri, așa că vă recomandăm să faceți rezervari din timp, pentru a nu avea surprize.

România noastră vs. România lor este ultimul spectacol din 2014 al proiectului Seri acustice la Mignon. Rămâne de văzut dacă proiectul va continua și în 2015. Partenerii acestui spectacol sunt: Domeniile Samburesti, AQUA Carpatica, Hello Hotels Bucharest,ForeverFolk Kooperativa 2.0

 

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “România noastră vs. România lor

  anonim

  (26 December 2014 - 16:08)

  Proiect de buzunar, NOI suntem mai multi, ba chiar foarte multi, adica majoritatea.
  Iar folkul merita o soarta mai buna. Unde e valvataia de altadata? Unde stindardele noastre desfasurate deasupra multimilor? Miile de ofiteri din REZISTENTA sunt convinsi ca vremurile acelea se vor intoarce. Ce s-a intamplat in Diaspora nu a fost decat un Semn.

  Marius Matache

  (27 December 2014 - 14:09)

  @anonim cu cine te certi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.