Spre tine zbor

AG Weinberger e un artist pe care eu personal nu m-aș grăbi să îl încadrez într-un anumit gen, deși eticheta de blues rămâne de ani buni. Și spun asta pentru că muzica lui s-a îmbogățit constant cu elemente de country, accente acustice sau feeling de electric-blues și soft jazz. Și pentru că orice artist are momente când se reinventează, dacă vi se parea că AG Weinberger cântă doar în limba engleză e momentul să renunțați și la acest stereotip. Pentru că cel mai nou EP al său, intitulat Singular, este realizat în limba română.

Spre tine zbor este un extras de pe acest album și avem plăcerea să vi-l oferim spre ascultare. La el au contribuit AG Weinberger (muzică și versuri, chitare, lap steel, voce), Seby Joo (contrabas), Gilberto Torres Ortega (percuții).

EP-ul Singular conține 6 piese: Apă, Fără mănuși, Pământuri noi, Singular, Șoimul, Spre tine zbor și este poate fi achiziționat online. Pe AG Weinberger îl puteți vedea pe 20 martie la Clubul Țăranului din București, iar pe 21 martie la Pitești, La Cetate.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.