Premiem respectul

Am anuntat că Zoia Alecu a lansat albumul Să ierți, vom anunța curând și datele următoarelor concerte și o scurtă recenzie, a venit momentul să premiem și respectul pentru artistul Zoia Alecu. Iar pentru mine, personal, cel mai bun mod prin care se poate manifesta respectul față de un artist este să plătești bilet la concertul lui. Astfel că pentru concertul de pe 31 mai, din Spice Club, București, ne-am gândit să răsplătim doi dintre cei care vor participa la acest concert. Așadar, dacă nu plănuiți să mergeți la concert, nu are rost să participați la concursul nostru.

Zoia Alecu SpiceCele două premii sunt 1) 2 sticle de vin Domeniile Coroanei Segarcea și 2) Un coș cu dulcețuri speciale de la Fabrica de Dulcețuri. Pentru a intra în posesia unuia din cele două premii, este necesar să ne răspundeți la următoarea solicitare:

Numiți trei albume de autor Zoia Alecu

Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail pe adresa contact@foreverfolk.com până cel târziu vineri, 29 mai, ora 18:00. Rugămintea este să aveți în e-mail și numele complet, cei doi câștigători urmând a fi anunțați chiar de la microfon și chemați pe scenă. De asemenea, precizați ce premiu preferați. Vă dorim succes tuturor!

Concertul Zoia Alecu are loc duminică, 31 mai, începând cu ora 19:00, în Spice Club (Calea Victoriei nr. 21-23).

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Premiem respectul

    Irina Ionescu Homoriceanu

    (21 May 2015 - 18:55)

    Multumim mult, Make pentru tot ce faci pentru noi. Si zic noi, adica Zoia si cu mine. Sa tot ai asa prieteni faini tare si oameni care pretuiesc eleganta si talentul.

    […] Zoia Alecu este prezentă în Spice Club, la serile de folk organizate aici, ca parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, Să ierți. Nu uitați nici de concursul nostru ce vizează acest concert (detalii aici) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.