Muzică de divorț în turneu

Muzică de divorț este numele turneului pe care Alexandru Andrieș îl va efectua în toamna acestui an în mai multe orașe din țară. Formula de concerte îi include pe Ioana Maria Mîntulescu (voce), Sorin Romanescu (chitară) și Berti Barbera (percuții), plus Victor Panfilov, omul responsabil cu partea tehnică. L-am rugat pe domnul Andrieș să ne spună câteva cuvinte legate de acest turneu:

De ce tocmai Muzică de divorț? Pentru ca ne-am gândit că e nevoie să venim cu ceva inedit dupa turneul Interioare de anul trecut, iar ideea a apărut de la domnul Victor Panfilov (un fan declarat al muzicii de divorț, primul album înregistrat la el în studio acum “câțiva” ani – n.r. 14 ani, în 2001). Nouă ni s-a părut o idee foarte bună și așa a rămas! În afară de cântecele alese de pe acest album, în concert vom cânta în mod evident și alte cântece și sunt convins că publicul se va simți foarte bine cu noi. Alexandru Andrieș

Muzică de DivorțProgramul celor 6 concerte este următorul:

  • IAȘI, 28 septembrie, Teatrul Luceafărul;
  • PIATRA NEAMȚ, 29 septembrie, Pub Km 0;
  • BRAȘOV, 30 septembrie, Sala Patria;
  • ORADEA, 1 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor;
  • TIMIȘOARA, 3 octombrie, Filarmonica Banatul.

Inițial, turneul includea și un concert la Cluj, care însă a fost anulat. Nu știu dacă piesa Ochii tăi va face parte din setlist-ul turneului (ea apare pe DVD-ul Interioare, apărut anul trecut), dar noi v-o oferim cu toată dragostea.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.