Interviuri folk la Chivas Sound of Business

În luna februarie a acestui an, a avut loc la Hanul Gabroveni din București conferința Mastering the Music Business, dedicată industriei muzicale românești, organizată de Asociația Star Education în colaborare cu ArCUB. În cadrul conferinței au avut loc o serie de interviuri realizate cu invitații prezenți, realizate de Kooperativa 2.0. sub numele de Chivas Sound of Business. 

Mihai Mosoi
Credit foto: Petru Ivu

Din lumea folkului au fost prezenți la conferință Nicu Alifantis, Mihai Moșoi (foto) și subsemnatul, în calitate dublă – gazdă de interviuri și invitat intervievat de colegul meu Cristian China-Birta (Kooperativa 2.0.).

Și m-am gândit că aceste interviuri ar putea fi de interes și pentru alți artiști, mai tineri sau mai experimentați, de aceea vi le prezint astăzi. Dar vă recomand să le urmăriți și pe celelalte, cu oameni pricepuți în ale industriei, cum ar fi Cristina Bazavan, Denis Florent (realizator de programe radio), Dan Fințescu sau Frank Hessing. Acestea sunt disponibile pe canalul de youtube Chivas România.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Interviuri folk la Chivas Sound of Business

    Alexandru Ciocan

    (12 April 2016 - 14:28)

    e o plăcere să îi asculți pe Nicu Alifantis vorbind. Are o mentalitate atât de nouă care-i contrazice în totalitate anii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.