Târgul Național de Muzică Folk 2020

Târgul de Folk 2020

Târgul Național de Muzică Folk Vasile Mardare a ajuns în acest an la ediția cu numărul 5, care va avea loc în perioada 9-11 octombrie 2020, evident, la Gura Humorului. Dacă mai punem la socoteală și anul extrem de sărac în evenimente (feedback-ul primit de la organizatorii de festivaluri din toamnă este mai curând pesimist), cu atât mai mult aș salut inițiativa lui Sorin Poclitaru de a merge, totuși, mai departe cu Târgul Național de Muzică Folk.

Sorin Poclitaru a anunțat deja și lista recitalurilor din cele trei zile de târg, aș zice că sunt recitaluri din toate generațiile și stilurile:

  • Vineri, 9 octombrie: Ștefania Iacob, Adrian Bezna, Mircea Vintilă
  • Sâmbătă, 10 octombrie: Marius Matache, Adrian Mărgineanu, Raul Cârstea
  • Duminică, 11 octombrie: Cosmin Vaman, Magda Puskas, Emeric Imre

Abonamentul pentru 3 zile de spectacole costă 150 de lei (duminică mai erau disponibile 30 buc.). Pentru informații și abonamente îl puteți contacta pe Sorin Poclitaru telefonic, la 0740.856.853. Umblă vorba prin târg că s-ar lăsa și cu ceva after-party, de aceea e bine să vă grăbiți. În plus, Bucovina este frumoasă în orice anotimp, așa că o mică vacanță într-un loc superb nu poate să strice (câteva recomandări despre ce e de vizitat în zonă găsiți aici).

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.