Concertele săptămânii

Am zis să facem câteva recomandări legate de concertele săptămânii 14-20 septembrie, nu de alta, dar încă e vremea frumoasă, se cântă afară și vrem să dăm o mână de ajutor artiștilor în promovarea evenimentelor. Nu sunt toate, găsiți mai multe în calendarul de evenimente de pe pagina noastră de facebook.

Joi, 17 septembrie, Alina Manole vă așteaptă în Grădina Urbană alături de Raul Kusak la evenimentul de tradiție intitulat Joia Păcătoșilor. Biletele sunt disponibile aici.

În perioada 18-25 septembrie, renumitul loc La Partid Lehliu vă invită să participați la proiectul Recolta urbană. Astfel, pe 18 septembrie, Marius Matache, Teddy Tudoroiu și Cristi Dumitrașcu vă invită la un remember Vali Sterian, iar pe 25 septembrie, Fără Zahăr și Țapinarii vor prezenta spectacolul MF Show.

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește sâmbătă, 19 septembrie, evenimentul de lansare al proiectului POE3, de care noi am tot vorbit pe aici. Invitați sunt Cristi Dumitrașcu, Ștefania Iacob, Teddy Tudoroiu și poetul Sorin Poclitaru. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor legale.

concertele săptămânii

Duminică, 20 septembrie, vă propunem un concert în amfiteatrul Mihai Eminescu din București (zona Arenei Naționale), având-o ca invitată pe Alexandra Ușurelu. Sursele noastre spun că unul din invitați este Cornel Ilie (VUNK). Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet.

Concertele săptămânii este o rubrică ce apare ocazional, în funcție de oferta de evenimente și de parteneriatele noastre cu anumiți organizatori. Asta ca să evităm discuțiile inutile de genul “de ce n-ai scris și de concertul X?”.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.