Baricada Folk la Brezoi

La Brezoi se va cânta și în această vară, iar onoarea deschiderii îi revine, ca și în 2020, muzicii folk, prin proiectul Baricada Folk, într-o formulă extinsă de această dată. Evenimentul are loc în perioada 18-20 iunie 2021, în Live Music Summer Camp.

Baricada Folk Brezoi

Lista artiștilor este una extrem de ambițioasă pentru orice organizator de festival, au fost deja confirmate nu mai puțin de 26 de recitaluri: Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Nicu Zotta, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Alifantis&Zan, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Marius Bațu, Maria Gheorghiu, Andrei Păunescu și trupa Totuși, Magda Puskas și Rareș Suciu, Fără Zahăr– Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu, Radu Gheorghe, Daniel Iancu, Cosmin Vaman și trupa SPAM, grupul Sunt un Frate tânăr – Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici, trupa Folk Frate, Marius și Tatiana Ojog, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu, Ovidiu Niculescu, Marius Matache, Cristi Dumitrașcu.

Dacă nu ați ajuns anul trecut la Brezoi, trebuie să știți că sunt 10.000 de metri pătrați destinați concertelor în aer liber, există loc de campare pentru corturi și rulote, zonă de plajă pe malul râului Lotru, iar zona este propice drumețiilor. Sigur veți găsi discuri și merchandising ale artiștilor invitați, deci faceți-vă rapid planurile pentru 18-20 iunie (luni e zi liberă, sunt Rusaliile). Cazare este disponibilă la hotelurile și pensiunile din Călimănești – Căciulata și la cele câteva moteluri și pensiuni din Brezoi și de pe DN7.

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival costă 190,71 lei sunt disponibile în rețeaua iabilet și pe iabilet.ro. Accesul în camping costă 31,79 lei de persoană și este valabil pentru 4 nopți de campare. Organizatori ai proiectului Baricada Folk sunt Asociația Mentor Rock, Romania Folk, Aby Stage Events, în parteneriat cu Primăria Orașului Brezoi.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Baricada Folk la Brezoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.