En3 la Sala Gloria

Lucrurile bune vin în număr de 3 (știți voi, trei magi, trei iezi, trei fete ale împăratului, Sfânta Treime și tot așa). Marius Dașcău, Marius Matache și Cosmin Vaman (deci câți folkiști?) își unesc forțele, vocile, chitările și glumele într-un spectacol intitulat En3. Astfel, pe 13 octombrie 2022, începând cu ora 19.30, cei trei artiști vă așteaptă la Sala Gloria din București (Str. Bucovina nr. 6) pentru o seară acustică și cu zâmbetul pe buze.

En3

De-a lungul timpului, i-ați cunoscut și ascultat în formule foarte variate – solo, acompaniați, în trupe etc. De această dată, iubitorii genului vor putea să se bucure de aportul personal al fiecăruia dintre ei, dar și de ceea ce îi aduce împreună. Practic, En3 este un concert 3 în 1, cu trei artiști originali, sensibili si veseli, din generația (mai) nouă a muzicii folk (am pus mai pentru că deja sunt cam cărunți și ei).

Într-o sală mare și frumoasă din Sectorul 3 (este în apropierea Parcului Alexandru Ioan Cuza), veți putea asculta Cele mai frumoase, Azi plouă, Colind pentru prieteni, Când pielea ta mă va cere pe mine, Hey Ana. Cu condiiția să vă luați bilete de pe IaBilet.RO, ele costă 40 de lei până pe 3 octombrie (presale), iar după această dată 50 de lei.

Un spectacol recomandat de ForeverFolk.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.