Parteneriatul cu ForeverFolk

Parteneriatul cu ForeverFolk poate fi extrem de util pentru orice festival interesat să vândă bilete și să se promoveze corespunzător. Și am demonstrat-o cu vârf și îndesat cu ocazia festivalului Baricada Folk 2023, ce are loc la Brezoi în acest weekend.

După cum probabil ați citit, am avut o promoție de 25% din prețul abonamentelor. Practic, la 3 abonamente, al 4-lea era gratuit. Inițial, vorbisem cu organizatorii pentru 50 de coduri de reducere, dar ulterior, încântați de succesul promoției, plus o încurcătură a platformei, au decis să lase la liber pe toată perioada campaniei.

Rezultatele obținute folosind codul nostru de reducere au fost următoarele:

 • 32 de comenzi;
 • 70 abonamente pe 3 zile;
 • 29 acces camping
 • 19 bilete de 1 zi;
 • O reducere totală de 4170 lei.

Parteneriatul cu ForeverFolk e simplu și accesibil oricărui festival care vrea să facă o treabă serioasă, iar noi suntem deschiși să colaborăm cu ORICE FESTIVAL. Sigur că parteneriatul cu noi nu garantează succesul vânzărilor, depinde și de line-up-ul pe care îl propune festivalul (dacă headlinerii tăi sunt cei care la alte festivaluri deschid, e posibil să nu fim așa convingători nici noi cu oferta). Ajută foarte mult și locul unde se desfășoară (Brezoi e deja un loc foarte cunoscut pentru festivaluri în aer liber, are infrastructura necesară), de imaginea evenimentului (dacă tu la edițiile precedente ai avut deficiențe mari în organizare) și tot așa.

Baricada Folk începe vineri, 4 august 2023, la Brezoi și le dorim mult succes!

Baricada Folk 2023 parteneriatul

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Parteneriatul cu ForeverFolk

  Costin

  (1 August 2023 - 14:42)

  Faina treaba! A fost parteneriat si cu festivalul de la Sulina, dar nu am putut profita, pentru ca ne-am luat bilet imediat ce au anuntat festivalul, pana sa fie anuntata oferta 😀

  Marius Matache

  (3 August 2023 - 08:58)

  @Costin ati fost voi prea harnici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.