Baricada Folk 2023

Baricada Folk 2023 are loc în perioada 4-6 august 2023 la Brezoi, evident în arena Live Music Summer Camp. Și fiind unul din evenimentele importante ale muzicii folk românești (nu spun eu, o spune votul vostru la Premiile ForeverFolk din ultimii 2 ani), am zis că nu putem să nu vă anunțăm line-up-ul complet și câteva informații despre festival.

Program pe zile Baricada Folk 2023

Iată recitalurile pe zile, ordinea de intrare fiind, bănuiesc, inversă celei în care sunt prezentați mai jos:

  • Vineri, 4 august: Mircea Baniciu&Band, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu&Alexandru Cismaru, Adrian Bezna, OCRU, Nicu Zotta, Cătălin Stepa&Aurelian Epuraș;
  • Sâmbătă, 5 august: Nicu Alifantis&Răzvan Mirică, Emeric Imre Trio, Dinu Olărașu, Paul Tihan, Dianna Porca, Rareș Păuna, ZORI (Daria Boghean&Teodora Beleaua);
  • Duminică, 6 august: Ducu Bertzi&Friends, Magda Puska&Rareș Suciu, Dan Byron, Walter Ghicolescu, Adriana Andreica.

Biletele de o zi și abonamentele sunt disponibile prin IaBilet.RO, iar până pe 28 iulie au preț promoțional (200 de lei abonamentul pe 3 zile, 80 de lei biletul de o zi). Și, așa cum v-am obișnuit, avem și un număr de vouchere care vă asigură o reducere la prețul abonamentelor. Astfel, dacă până pe 28 iulie folosiți codul FOREVERFOLK23 la achiziția de abonamente la Baricada Folk 2023, primiți o reducere de 25% din preț. Gândiți pozitiv: dacă vă luați abonament până pe 28 iulie, plătiți 150 de lei, dacă le luați după, veți plăti 250 lei (plius taxele, în ambele cazuri).

Powered by Nexttech. Partener oficial: The Coffeee Shop. Bucatele oficiale: La Arhive.

Câteva reguli de acces

Accesul copiilor sub 13 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este GRATUIT pe toată perioada, atât pentru concerte cât și pentru camping. Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT în baza certificatului doveditor și a actului de identitate.

Există posibilitatea de campare, ea costă 40 lei+taxe de persoană pe toată perioada festivalului.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Baricada Folk 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.