Cumpara un bilet la concertul “Duete” si poti castiga un CD cu Alina Manole

ForeverFolk si MHO Music va invita la concurs. Vrem sa rasplatim efortul celor care isi cumpara bilet la concertul Duete la Scala ce ii are ca protagonisti grupul Poesis, Zoia Alecu si Alina Manole. In acest sens, punem la bataie 3 CD-uri Alina Manole – Luna patrata, aparut in 2009 la MHO Music.

Cumpara un bilet la concertul Duete la Scala si poti castiga un CD cu Alina Manole. Este necesar sa ne trimiteti prin e-mail (pe adresa contact@foreverfolk.com) numele tau, seria si numarul biletului, precum si randul si locul in sala. Castigatorii isi vor primi premiile chiar in sala, inainte de inceperea concertului. Inainte de a primi premiul, ei vor trebui sa ne arate biletul original si un act de identitate, pentru a compara datele cu informatiile trimise prin e-mail. Invitatiile primite din partea organizatorilor sau partenerilor media nu intra in concurs, acesta referindu-se doar la bilete vandute.

Termenul limita de inscriere la concurs este 22 noiembrie 2010, ora 12.00.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale cinematografelor Scala si Patria, Sala Palatului, Magazinul Muzica si online pe bilete.ro si blt.ro.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Cumpara un bilet la concertul “Duete” si poti castiga un CD cu Alina Manole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.