ForeverFolk cauta logo

ForeverFolk – Primul portal de muzica folk din Romania – isi construieste o noua identitate. Iar acest proces incepe cu un nou logo, urmand a continua cu o restructurare a site-ului din punctul de vedere al continutului si multe alte surprize.

Logo-ul actual ne e foarte drag, e logo-ul ce intotdeauna va descrie inceputul povestii ForeverFolk pe 19 iunie 2008. Dar dupa aproape 3 ani de existenta, ne dorim ca ForeverFolk sa intre intr-o noua etapa a existentei sale, iar asta, in acceptiunea noastra, inseamna un logo nou, mai expresiv.

Ce dorim de la noul logo? Discutia e foarte vasta. Cea mai simpla descriere a muzicii folk, obiectul nostru de activitate, este “un om si o chitara“. Cu toate acestea, nu e obligatorie chitara in “peisaj” – logo-ul Mercedes nu include o masina si totusi toata lumea il stie. Dar vrem sa fie un simbol care sa ne reprezinte pe noi ca si entitate, un simbol pe care oamenii care il vad sa il recunoasca si sa il asocieze cu ForeverFolk. Ne-am dori sa aibe 1, maxim 2 culori, din ratiuni care tin, printre altele, de productia de materiale publicitare – logo-ul actual include rosu, alb si negru.

Toate propunerile primite prin e-mail la contact[pe]foreverfolk.com pana pe 17 aprilie, ora 23:59:59 vor fi publicate pe ForeverFolk, iar impreuna cu cititorii nostri vom discuta variantele propuse, urmand ca noi, cei din echipa ForeverFolk sa stabilim pana pe 22 aprilie castigatorul.

Premiul cel mare: banner 300*250 pe www.ForeverFolk.com timp de un an, link in blogroll-ul ForeverFolk si de asemenea pe www.mariusmatache.ro, plus 2 invitatii duble la concerte folk din Bucuresti (concerte stabilite de comun acord cu castigatorul), plus alte bonusuri care pot aparea (gen discuri cu muzica folk, tricouri din colectia ForeverFolk etc.).

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “ForeverFolk cauta logo

    daninho

    (24 March 2011 - 17:20)

    imediat vine 😀

    […] ForeverFolk isi cauta o noua identitate si am inceput campania cu un concurs pentru un nou logo – pana pe 17 aprilie primim propuneri pentru noul logo ForeverFolk […]

    […] cautarea unei noi identitati a ForeverFolk, am dat sfoara in tara ca ne dorim un nou logo. Iar prietenii din online au pus mana la treaba si ne-au trimis propunerile pentru noul logo […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.