Câştigă un album cu grupul Plus Noi

A început anul 2012, începem şi noi concursurile cu premii pentru cititori. Primul concurs al anului are ca premiu cel mai nou album al grupului Plus Noi, Demidulce. Pentru a intra în posesia lui, trebuie, evident, sa ne raspundeţi la o întrebare:

In ce melodie de pe albumul Demidulce se regaseste, intr-o maniera comica, unul dintre hit-urile celebrei cantarete Thalia?

Mesajul va fi trimis până pe data de 25 ianuarie 2012 pe adresa  raluca@foreverfolk.com. Răspunsurile voastre vor conţine în subiect “Concurs Plus Noi” şi vor fi însoţite de numele complet al celui care răspunde şi nu de pseudonime (gen printzesa_roz87, black_angel etc.) şi un număr de telefon în caz că e nevoie să vă contactăm. De asemenea, nu trimiteţi mai multe e-mailuri sau nu folosiţi mai multe adrese de e-mail.

Plus Noi – Noapte albastra

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Câştigă un album cu grupul Plus Noi

    […] Cele mai interesante noutati din lumea folkului, via ForeverFolk: o noua locatie de concerte folk in Bucuresti – Garage Hall (ajungem si noi acolo pe 14 februarie); unde se canta folk in aceasta saptamana – concertele saptamanii; azi si maine mai puteti castiga un album cu grupul Plus Noi. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.