Alchimia Toamnei

Hot! Acoustic Bloggers no. 3 în Joy Pub

UPDATE, 18 aprilie: Primul invitat al Acoustic Bloggers no. 3 este Dan Byron.

După cum anunțam în declarația de intenție, un nou spectacol din seria Acoustic Bloggers este în pregătire. Acesta va avea loc pe 25 aprilie în Joy Pub din București, începând cu ora 20:30.

Printre cei care și-au anunțat prezența pe scenă se numără următorii bloggeri și twitteriști: Cristi China-Birta (alias Chinezu), Vlad Dulea, Andra Zaharia, Anca Duma, Ionuț Tecuceanu, Alin Pandaru, Augustina Vasile, Daniela Ștefan, Oana BrătilăToma Nicolau&Oana Brutaru, Dan Pandrea.

Nu vor lipsi nici invitații speciali (la prima ediție Acoustic Bloggers l-am avut invitat pe A.G. Weinberger), pe care îi vom anunța în timp util.

Motivația concertului

Și de această dată, scopul concertului Acoustic Bloggers este unul caritabil, iar în centrul atenției se află Ștefănuț. El are nevoie de sprijin pentru a depăși problemele cu care s-a născut, cea mai urgentă ar fi achitarea aparatelor auditive care costă 4000 de lei și care sunt acoperite doar pe jumătate de CASJ Brașov. De asemenea, el efectuează periodic ședințe de recuperare la o clinică specializată din Ucraina (o cură de tratament de 12 zile acolo costă circa 2500 de euro – toate detaliile aici).

Ca de obicei, nu va exista un bilet de intrare, dar fiecare participant este invitat să doneze după posibilități. Dar tot ca de obicei, primii 20 de oameni care doneaza minim 50 de lei primesc din partea ForeverFolk un cadou – fie un disc cu muzica folk, fie o sticla de vin – e modul în care noi dorim să le mulțumim celor care vor dona pentru a-l ajuta pe Ștefănuț.

Cumpără muzică de Acoustic Bloggers

16 Comments

  1. Si cei care vin ca spectatori, cum fac? Isi anunta prezenta aici, sau cum? As vrea si eu sa merg. 🙂

  2. @Mihai spectatorii doar se prezinta direct la club pe 25 aprilie 🙂

  3. Multumesc frumos, Marius. Inseamna ca ne vedem acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *