Alina Manole – 4 ani de Lună Pătrată

Alina ManolePe 7 aprilie, într-un spațiu ce nu mai are nevoie de nicio prezentare – Teatrul Excelsior, sunteți invitați la o aniversare specială: 4 ani de Lună Pătrată.

Există momente – personale sau profesionale – pe care fiecare dintre noi simte nevoia să le celebreze într-un fel sau altul. Luna pătrată marchează, dincolo de un album lansat în urmă cu 4 ani, in sala teatrului Ion Creangă, curajul de prezenta unui public larg un gen muzical aparte, folk-jazz sub marca Alina Manole. Fiecare an care a trecut de atunci a adus cu sine noi experiențe muzicale, concretizate sub forma a încă două materiale discografice (Cu drag și Dragoste în 3), a turneelor prin țară sau a unor concerte în formulă inedită (cel mai recent fiind Joia Păcătoșilor, un concert în care Alina a lăsat chitara deoparte și a țesut poveștile muzicale alături de Raul Kusak).

Dincolo de traseul ascendent al Alinei Manole, Luna Pătrată și-a păstrat și a continuat povestea de la început. Concertele sunt povești construite în jurul iubirilor și a protagoniștilor acestora, fie ei că sunt iubiți de fapt, amanți sau simpli căutători printre vise, și tocmai de aceea fiecare dintre ele este un experiment unic, al întâlnirilor tainice și a destăinuirilor printre note. Iată de ce în fiecare an, Luna Pătrată își are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebrează Dragostea la care visăm cu toții, în 2, cuplul perfect, până la capătul zilelor. În stilul care deja a consacrat-o artista spune că amanții au și ei Luna lor Pătrată….

Alături de Alina, vor aniversa cei 4 ani de Lună Pătrată o parte din colegii și prietenii alături de care inovează muzical (Raul Kusak – pian, Claudiu Purcărin – tobe, Tudor Olaru – bass), dar și invitați aparte ca vor fi prezentați la momentul potrivit. Și pentru că vorbim despre surprize, artista promite cel puțin o surpriză în exclusivitate pentru cei care vor fi prezenți la concert.

Biletele pentru eveniment s-au pus în vânzare prin rețeaua Eventim, iar până pe 15 martie acestea pot fi achiziționate la un preț promoțional.

Post Author: Oana

2 thoughts on “Alina Manole – 4 ani de Lună Pătrată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.