Album Adi Bezna și carte Sorin Poclitaru

Adi Bezna - CopertaDacă săptămâna trecută am vorbit despre albumul lui Adi Bezna (click aici pentru mai multe detalii), apărut recent, ne-am gândit că v-ar bucura un concurs. Iar premiul, evident, e un album Adi BeznaSă-mi lași pe ușa veche semn, plus noua carte a lui Sorin PoclitaruAmalgam. Nu de alta, dar Sorin semnează versurile albumului respectiv, așa că relația între cele două componente ale premiului este evidentă.

Pentru a-l putea câștiga, trebuie să ne spuneți ce piese ale lui Adi Bezna vă plac și de ce. Răspunsurile trebuie postate ca și comentarii la acest articol până la data de 8 septembrie 2013.

Adi Bezna – Despre mine

zp8497586rq

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Album Adi Bezna și carte Sorin Poclitaru

  flori

  (21 August 2013 - 13:21)

  Cel mai mult imi place “Cu lupii laolalta”. Pentru ca are versuri inspirate si pentru ca am ascultat-o prima oara cand am fost prima oara la Folk You, in 2009.
  Pe locul doi ar fi o piesa descoperita relativ recent intr-un concert – Am vrut – care mi-a atras atentia tot datorita versurilor.

  Romina

  (21 August 2013 - 13:36)

  Cel mai mult îmi place piesa Acum deoarece versurile sunt încântătoare, reflectă o iubire amețitoare, fascinantă. Îmi place și melodia cu lupii laolaltă care îmi inspiră o stare de nostalgie atunci când o ascult.

  Laura

  (21 August 2013 - 14:49)

  “Cu lupii laolalta” este una din piesele mele preferate..De ce? pentru ca muzica folk ma pasioneaza de mica,versurile au o sensibilitate aparte…te fac sa te desprinzi de realitate si sa traiesti “in tara cealalta”, dupa cum spun versurile lui Adi Bezna! In lumea aceasta in care muzica comerciala a acaparat frumosul tind sa cred ca doar muzica de suflet ne mai poate salva…Versul “Taie-ti metrul cub de iubire si du-te” mi se pare o imagine artistica de nedefinit…poate din cauza ca putini dintre noi mai traim ASTAZI iubirea asa cum ar trebui traita. Iar cei care o traiesc asa cum se cuvine , isi iau “metrul cub de iubire” si merg mai departe “cu lupii laolalta” caci doar cei care simt la fel, pot intelege.
  “Vei sti ca nu te mai iubesc” este o alta piesa care-mi place si care reuseste sa atinga prin frumusetea versurilor acea latura sensibila care se ascunde in fiecare dintre noi.
  In concluzie, muzica buna avem din plin, oameni de remarca de asemeni..Adi Bezna este unul dintre acei folkisti ai caror muzica reuseste sa sensiblizeze, sa dezvaluie cea mai frumoasa parte din noi, oamenii.

  Camelia Costică (Văsuianca)

  (21 August 2013 - 16:03)

  E greu să spun ce melodie îmi place… pentru că îmi plac toate. Iubesc muzica folk și consider că fiecare cântec este unic, așa cum este și Adi Beznă… comunică prin muzică și transmite multă sensibilitate. Poate voi avea aocazia să-l văd live, pe aici pe la malul Mării Negre, fani va găsi cu siguranță.

Comments are closed.