TARGUL INTERNATIONAL GAUDEAMUS Carte de invatatura

Intrat deja in circuitul celor mai cunoscute targuri de carte din Romania, Gaudeamus isi va deschide portile pentru cea de-a XV-a editie, pe 19 noiembrie. Targul se va desfasura in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo, si va putea fi vizitata pana pe 23 noiembrie.

Pe langa Targul de carte propriu zis vor mai avea loc lansari si discutii cu autori sau critici. In plus anul acesta se va desfasura si seminarul cu tema Multilingvism l si anul european 2008 al dialogului intercultural” – Organizat sub deviza “Limba Europei este traducerea” (Umberto Eco), în zilele de 21 noiembrie si 22 noiembrie 2008, la Sala Cupola.

Se vor continua initiative din anii precedenti, cum ar fi Tombola GAUDEAMUS (sumele rezultate din vanzarea biletelor fiind destinate finantatii partiale a proiectului „Un Nobel pentru Romania) si Cosul Targului (proiect ce urmareste colectarea de carti de la edituri si vizitatori pentru biblioteci scolare).

Pentru mai multe informatii privitoare la program si evenimentele puse la cale de catre organizatori, vizitati site-ul www.gaudeamus.ro

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.