Album-Document: Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert

Festivalul National de Arte pentru Liceeni “Florian Pittis”, ce are loc intre 6 si 8 aprilie la Teatrul Bulandra a oferit cadrul festiv pentru lansarea unui album live de muzica folk, ce ii are ca autori pe Ducu Bertzi si Florian Pittis, intitulat chiar “Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert”.

Pe scena au urcat pe rand Catalin Muraru A&R Manager Roton, Ducu Bertzi, dar si Anda Pittis care au vorbit despre album. Materialul discografic, ce contine 23 de cantece si poezii, este rezultatul unei prietenii sincere si a unei colaborari de exceptie intre doi artisti minunati. De asemenea, casa de discuri Roton va publica in curand si un DVD cu concertul filmat in Sala Amfiteatru a Teatrului National din Bucuresti.

Ca o avanpremiera, Ducu Bertzi, insotit ca de obicei in ultima vreme de Mihai Nenita si vioara lui fermecata, a cantat o piesa. Am spus ca o avanpremiera pentru ca in cea de a 3-a zi a festivalului (miercuri, 8 aprilie – cand are loc si Festivitatea de Premiere a Festivalului) iubitorii muzicii folk il pot vedea pe Ducu Bertzi intr-un recital in memoria lui Florian Pittis, alaturi de Florin Chilian, Nicu Alifantis si Mircea Baniciu.

Albumul a beneficiat de sustinerea partenerilor media: Radio Romania Actualitati si Radio 3net. Iar Forever Folk considera ca este un album pe care merita sa il aveti in colectie si vi-l recomanda cu caldura.

Si, ca un supliment, va oferim un interviu cu Ducu Bertzi, realizat de Marcela Negura , Redactor-Sef Radio Still Online Iasi cu ocazia festivalului FestStudis, cand a si fost lansat la Iasi albumul “Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert”.


Ducu Bertzi – Interviu

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Album-Document: Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.