Concurs Forever Folk si Ovidiu Mihailescu

Acum ca vara a cam trecut si, implicit, vacanta se apropie si ea de sfarsit, ne-am gandit sa va propunem si un concurs nou pe www.ForeverFolk.com. Impreuna cu cantautorul Ovidiu Mihailescu, oferim ca premiu al acestui concurs un album “Cowboy-ul Nelu”, aparut la casa de discuri A&A Records.

Pentru a intra in posesia albumului, pe care noi l-am prezentat in cadrul sectiunii Albume de colectie, trebuie sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

In ce an a aparut albumul „Cowboy-ul Nelu” al folkistului Ovidiu Mihailescu?

Termenul limita de primire a raspunsurilor pentru concurs este 15 octombrie. Raspunsurile vor fi trimise prin e-mail la adresa contact@foreverfolk.com. Raspunsurile vor fi insotite de numele complet al celui care raspunde si nu de pseudonime (gen printzesa_roz87, black_angel etc.). De asemenea, nu trimiteti mai multe e-mailuri sau nu folositi mai multe adrese de e-mail. Va multumim si va uram succes.

Albumul “Cowboyul Nelu” a fost prezentat pe site-ul nostru, in sectiunea Albume de colectie. Mai multe informatii despre Ovidiu Mihailescu puteti gasi parcurgand biografia sa de pe Forever Folk sau accesand site-ul sau www.ovidiumihailescu.ro

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Concurs Forever Folk si Ovidiu Mihailescu

    Calin George

    (11 September 2009 - 15:37)

    Buna ziua
    Ma numesc Calin Gheorghe,locuiesc in Com Independenta,Jud.Calarasi. In prezent sunt cantaret bisericesc in localitate.
    Am crescut pana la varsta de 5 ani la cresa de copii ciresica in Constanta si in toata aceasta perioada participam la diverse concursuri de muzica.Am fost adoptat de actuala famile.Din pacate parintii mei au decedat.Mama in urma cu 9 ani iar tata in urma cu 9 luni.Din pacate sunt singur si fara un ajutor .Insa asta nu inseamna ca incetez in a mai visa si sa incerc sa fac ceva si sa las in urma mea ceva.Unul din visele mele cele mai mari este sa particip la concursuri de muzica folk si nu numai.Va rog din toata inima sa ma ajutati sa pot lua legatura cu cineva ce ma poate ajuta in acest sens.Sa fiu sincer ar fi un miracol pt mine pt ca nu am la cine apela. Promit ca nu va voi dezamagi. Multumesc anticipat.Datele mele de contact sunt: cleo2007_cl@yahoo.com sau 0729715677.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.