Remember Vali Sterian

Pe 21 septembrie 2009, Valeriu Sterian ar fi împlinit 57 de ani. Cum insa cel care a fost unul din liderii curentului folk din Romania a plecat mai devreme dintre noi, este cel de-al 7-lea an in care aniversarea zilei de nasterere a lui Vali va avea loc fara ca el sa fie de fata. Ca si in ceilalti ani (click aici pentru a citi despre aniversarea din 2008), folkistii romani se aduna pentru a canta, asculta si rememora cantece precum Amintire cu haiduci, Ruga, Antirazboinica, Iluzia unei insule. Scena este deschisa tuturor celor care vor sa cante si desi nu este obligatoriu, ar fi bine ca folkiştii să aibă în repertoriu măcar o piesă de Vali Sterian. Nu există onorarii şi nici taxe/bilete de intrare. Nici pentru folkişti, nici pentru public. Se vine, pur şi simplu, pentru Vali.

Locatia evenimentului va fi, din nou, clubul Big Mamou (Splaiul Independenţei nr. 2B, vis-a-vis de Palatul de Justitie), incepand cu ora 19.00. Când scena deschisă nu este ocupată, în difuzoare se va auzi exclusiv muzica lui Vali.

Artistii care doresc sa participe, sunt rugati sa il contacteze pe amfitrionul serii, Eugen Avram pana cel tarziu joi, 17 septembrie.

Telefon: 0723.397.391
extonsm@gmail.com
extonsm@yahoo.com

Post Author: Marius Matache

6 thoughts on “Remember Vali Sterian

  john

  (13 September 2009 - 14:58)

  Toata chestia va avea loc in aer liber sau in vreo sala ceva? Multumesc !

  Marius

  (13 September 2009 - 15:14)

  scrie in articol – club Big Mamou, deci inauntru 🙂

  […] avem Gala Folk You (18-20 septembrie), la Bucuresti avem Gala Folk Maraton (30 septembrie), dar si Remember Vali Sterian (21 septembrie).  Plus o serie de concerte si concertele pentru care astept de stire de la […]

  CezarV

  (21 September 2009 - 09:04)

  Se poate veni doar ca simplu spectator si admirator ?

  Marius

  (21 September 2009 - 09:11)

  bineinteles 🙂

  mircea m. Alesd

  (25 November 2011 - 23:56)

  Imi pare rau ca nu am ajuns . Sint sigur ca afost ceva de vis .Am sa regret mult timp ! VALY a fost idolul meu , folk ! Cred ca l~am luat ca model in muzica mea . A fost o drama pentru mine cind am aflat ca aplecat dintre noi ! … cred ca nici acum nu realizez ca nu mai ” e ‘…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.