ForeverFolk premiaza tinerii talentati si in 2010

Unul din obiectivele www.ForeverFolk.com inca de la infiintare a fost acela de a promova folkistii tineri. Nu mai departe de saptamana aceasta, sectiunea Clipul zilei a avut ca invitati doar artisti tineri, in curs de afirmare: Silvan Stancel, Titus Constantin, Mihai Boicu, Alexandra Sidor, grupul clujean Autograf si Jul Baldovin.

De aceea, cu ocazia celei de a 2-a editii (2009) a Festivalului-Concurs de Muzica Folk “La Suceava, In Cetate” am creat un premiu constand in 10 CD-uri cu muzica folk, intitulat chiar Premiul ForeverFolk care sa fie acordat unuia din artistii tineri care intra in concurs si care nu au primit un alt premiu in cadrul festivalului. Primul premiu a fost castigat de tanara folkista din Craiova Teona Goreci.

Datorita ecourilor pozitive ale premiului acordat, am hotarat ca si in 2010 sa continuam aceasta traditie la festivalurile la care www.ForeverFolk.com este partener media. Astfel, 2 Premii ForeverFolk vor fi acordate la cele doua festivaluri ce vor avea loc in Bucovina in perioada 25 -2 6 iunie (Suceava) si 26-27 iunie (Siret).

Post Author: Marius Matache

1 thought on “ForeverFolk premiaza tinerii talentati si in 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.