FolkLung (Ep. 8): Marius Dascau

Festivalul FolkLung a ajuns la invitatul cu numarul 8. Acesta este, conform programului intrarii in competitie a concurentilor (click aici pentru program), Marius Dascau. El va sustine doua concerte in cadrul festivalului – vineri, 21 ianuarie 2010 la Suceava (La Fierarie Pub Boem) si sambata, 22 ianuarie 2010 la Gura Humorului (Pizzeria La Bomba). Pretul biletului este de 5 lei, reprezentand donatie catre fondul de premiere al festivalului. Gazda celor doua seri va fi Adrian Bezna.

Marius-Tudor Dascau are 24 de ani si in momentul de fata este student in anul 2 la un Masterat de Comunicare Audio-Video si este angajat in cadrul unei multinationale ca analist achizitii.

Pasiunea lui Marius pentru muzica folk s-a nascut pe vremea cand asculta impreuna cu tatal sau cantecele lui Dylan sau ale lui Janis Joplin. Invata sa cante la chitara cand avea 14 ani, iar de circa un an s-a apucat si de pian. Are si 3 participari la festivaluri de muzica folk, Menestreli in Muntii Dornei 2009, La Suceava in Cetate 2010 si “Folkever”, la ultimul castigand Premiul Special al Juriului.

Marius Dascau – Minunat

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.