Două concerte ce nu trebuie ratate in A'live Club Bucureşti

Aşa cum v-a obişnuit, A'live Club din Bucureşti găzduieşte săptămânal seri de folk cu muzică de calitate şi atmosferă incendiară.

Joi, 2 iunie 2011, Cristi Dumitraşcu lansează single-ul Cruela, o piesă ce face parte din coloana sonoră a comediei “La bani, la cap, la oase” produsă de Domino Film şi care va fi unul din cantecele care vor promova viitorul album Cristi Dumitraşcu. Din concert nu vor lipsi piese de folk sau din perioadele Contrapunct şi Circa. Nu este exclus ca la concert să se difuzeze, în premieră, clipul piesei Cruela.

În spectacol vor evolua şi trupa Acum, dar şi gazda serilor din A'live Club, Puiu Creţu, alături de band-ul său. Preţul biletelor este de 15 lei (include un shot din partea casei).

Sâmbătă, 4 iunie 2011, îl puteţi vedea la Bucureşti pe unul din cei mai cunoscuţi folkişti bulgari şi un artist de care noi am vorbit constant aici pe ForeverFolk, mai ales cu ocazia Taberei Naţionale de Muzică Folk de la Calafat, de unde nu lipseşte în nici un an. Este vorba de Stefan Geraksiev şi trupa sa Denvar Project (care îi include pe Neli – bass, Rosen Paskulov – percuţie, Sorin Minghiat – flaut).

Alături de Stefan Geraksiev şi Denvar Project vor mai evolua Adrian Beznă şi Puiu Creţu.

Concertul începe la ora 21:30. Preţul biletelor este de 15 lei (include un shot din partea casei).

zp8497586rq
zp8497586rq

Post Author: Marius Matache