Promovează festivalul Mediaş – Cetate Seculară şi poţi câştiga un CD cu muzică folk

UPDATE: Împreună cu organizatorii festivalului de la Mediaş, am decis să mărim răsplata bloggerilor care vor sprijini festivalul cu 5 acreditări la festival. Astfel, cei 5 câştigători vor primi badge-uri cu care vor avea acces complet la festival, inclusiv în culise, la discuţii cu concurenţii şi artiştii din recitaluri. Aşa că, vă invităm să scrieţi!

Aţi văzut probabil fie pe facebook, fie pe twitter sau direct pe blogurile acreditate la festival care au fost efectele participării bloggerilor la festivalul de folk de la Alba Iulia. Ieri seara existau 105 articole despre “Ziua de mâine“, iar lista încă nu era completă. Noi estimasem circa 60 de articole despre festival, iar intr-un final se pare ca cifra va fi dublă.

Cum pe 2 si 3 decembrie 2011 va avea loc un alt festival de muzica folk, cel de la Medias, venim cu propunerea pentru bloggerii din Mediaş, dar şi cei din ţară, să promoveze, cum ştiu ei mai bine, festivalul, pe blogurile lor şi pe conturile de twitter şi facebook. Căile de promovare pot include fie postarea unui banner către site-ul festivalului, fie să scrie despre el, sa dea RT, share, like la ce scriu alţii, să preia spotul video de mai jos, totul pentru a promova un eveniment cultural care chiar merită acest lucru.

Cinci din cei mai activi oameni vor primi din partea noastră câte un CD cu muzică folk. Este clar un premiu simbolic, dar dorim să răsplătim într-o mică măsură eforturile celor care vor să promoveze muzica folk şi cultura în general.

Postarile pe bloguri vor include link catre site-ul festivalului şi fi realizate cu trackback către acest articol şi trimise prin e-mail pe adresa raluca[at]foreverfolk[punct]com. Postările pe twitter vor include hashtagul #mediasfolk, iar postările pe facebook vor face referire (vor menţiona) la pagina noastră de facebook. Termenul-limită este 25 noiembrie, când este data limită de înscriere pentru concurenţi.

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Promovează festivalul Mediaş – Cetate Seculară şi poţi câştiga un CD cu muzică folk

    […] Bloggerii care promovează acest festival primesc un CD cu muzică folk. Dacă vă interesează aveți detalii aici. Aș vrea să văd cât mai mulți dintre ai noștri cum se implică în promovarea acestui […]

    […] voi fi presedintele juriului la un alt festival de muzica folk, cel de la Medias, am facut via ForeverFolk propunerea pentru bloggerii din Medias si din tara, sa promoveze, cum stiu ei mai bine, festivalul, […]

    […] Acum cateva zile bune va povesteam despre cat de bine mi-a facut Festivalul de la Alba. Ca muzica, ca oameni, ca intalniri, ca trairi. Daca nu ma credeti pe mine, dati un search cu Ziua de maine. Sigur cele peste 100 de articole scrise or sa va sara in ochi Daca vreti sa vedeti un festival din culise, si sa va bucurati de rolul de blogger acreditat, tot ce trebuie sa faceti e sa vorbiti despre Festivalul de la Medias. Se pun la bataie cinci acreditari. Detaliile le gasiti aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.