Concert caritabil la Mediaș “Ajutor pentru Ciprian!”

Cand esti tanar, totul pare usor, lumea  e la picioarele tale. Visezi sa ajungi pilot, pictor, medic, profesor sau orice alta meserie din lume. Ciprian a vrut sa joace fotbal. O accidentare, un diagnostic gresit, apoi altul corect, dar trist: cancer osos. Boala a evoluat, iar la începutul lunii mai 2012, medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul stâng. Povestea o gasiti aici.

Ciprian are nevoie de o proteza, pe care insa nu si-o permite. Suma de care are Ciprian nevoie – 3000 de euro – mi se pare ridicola sa nu poata fi asigurata de sistemul de sanatate, dar am obosit sa incerc sa inteleg unde se duc banii pe care ii platim cu totii pentru sanatate. Iar celor care abuzeaza de ei le doresc sa fie sanatosi, ca oameni sigur nu sunt, daca nu au nici o emotie cand se joaca cu viata a milioane de oameni.

Sambata, 1 septembrie, de la orele 18, la Gradina de Vara Traube din Medias se strang oamenii cu suflet mare ca sa faca o cantare (n-am gasit alta rima!). Grupul Motto si Feri Teglas vor canta pentru Ciprian, banii ce vor fi stransi la acest concert caritabil urmand a fi folositi pentru achizitionarea protezei.

Donațiile se pot face în cele două conturi deschise la Raiffeisen Bank Mediaş pe numele Geafir Ciprian:
În lei: RO 64 RZBR 00000 600 1488 0205
În euro RO 96 RZBR 00000 600 1488 0211

Grupul folk Motto – Bucurați-vă

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.