Concert Cosmin Vaman si Alexandra Andrei

Duminica, 14 octombrie, clubul Prometheus i-a avut ca invitati pe Cosmin Vaman, Alexandra Andrei si Marius Dascau, veniti de aceasta data neinsotiti de calamitati naturale. Ultimele doua concerte sustinute de Cosmin

si Alexandra au fost insotite fie de ninsori care au paralizat un intreg oras fie de inundatii. Dar dupa atatea incidente, cei doi nu au renuntat la concertul din Bucuresti, ba chiar si-au intampinat publicul cu o piesa special creata despre aventurile avute.

Seara a debutat cu un scurt recital al lui Marius Dascau cu declaratii despre posibilitatile infinite pe care le-ar avea daca ar fi un rockstar, planuri pentru Penultima zi a vietii sale. Recitalul lui a avut si o invitata, debutul noii sale partenere de scena, chitara Josephine care cu mici emotii a reusit sa faca un duet foarte reusit.

Cosmin poate sa imbine la fel de bine umorul si melancolia in versuri, in piese atat de diferite si totusi apreciate in aceeasi masura de public. Nu cred ca sunt multi artisti care pot scrie versuri din aproape orice eveniment monden si care sa aduca ropote de aplauze si hohote de ras.

A fost primul concert in care am reusit sa-l ascult pe Cosmin acompaniat de Alexandra Andrei, iar vocea ei dulce (nu degeaba are in repertoriu piesa Dulce mic) aduce un plus de valoare pieselor lui Cosmin.

Ne-a cantat despre statutul de tata si implicatiile acestuia, despre “drama” pe care o traieste datorita lui Katie Melua, nu a lipsit nici Femeia fantastica, sau piesele serioase precum Cele mai frumoase, Ea danseaza si multe altele.

In niciun moment al serii nu a lipsit comunicarea cu publicul, fie prin povesti legate de piese, fie prin glume, sa nu uitam de trofeul Festivalului Castanilor care a jucat un rol important in acea seara. E greu de explicat in cuvinte ce atmosfera frumoasa este la un astfel de concert, asa ca cel mai bine v-as lasa cu o mica bucata dintr-un concert al celor doi, pana cand veti putea asculta live aceste piese.

Concertul s-a incheiat fara niciun fel de fenomen meteorologic catastrofal, asa ca cei doi nu vor mai avea nicio scuza sa nu revina cat de curand in Bucuresti.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.